Flygande start

Nu har så det första kvartalet med verksamhet i CNO Consulting/cnocon AB passerat, och jag tänkte skriva några ord om vad som hänt.

Vi har trots pandemin fått en bra start och en trevlig resa med både tidigare kända och nya kunder och ansikten. Det känns verkligen som en ynnest att få möjlighet att driva igång en verksamhet tillsammans med er alla.

Ett par större och några mindre projekt har avlöpt  på IT-sidan. Dessa projekt har jag drivit tillsammans med min gamla kollega från tiden på Jamtport Webbhotell AB, Jonas Mixter. Jonas driver sitt bolag HTTP 403 Invest AB och tillsammans så tar vi på oss både större och mindre uppdrag, hårdvaruleveranser, löpande driftansvar, mm. Och efter att ha delat kontor under 10 år på Jamtport så känns det som att vi plockat upp vårt samarbete som om vi aldrig haft något uppehåll.  Vi har installerat servrar, klienter, brandväggar, nätverk mm… allt med en härlig stämning och tillsammans med engagerade kunder. Vi har också gjort en del inventeringar hos kunder, som sedan kommer att ligga till underlag för deras kommande IT-investeringar.

Tack för den här första tiden Jonas, nu laddar vi om för nästa kvartal med lite lediga dagar närhelst möjlighet ges!

På Automationssidan så har vi framför allt arbetat med en CNC-maskin inom byggindustrin. Denna maskin driftsattes av oss, och vi har sedan dess vår hand över maskinen för att lösa uppkomna problem, funderingar och ett visst löpande underhåll.  Vi har också på samma ställe renoverat styrningen för en 5-tons taktravers, driftsatt en spånsugsanläggning som stått still några år, samt löst diverse småproblem i anläggningen.

Nu tar vi lite lediga dagar mellan olika mindre uppdrag och åtaganden.  Men givetvis laddar vi upp för en fantastisk höst med nya intressanta projekt och kunder.

Rulla till toppen